Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Bir Fidan Bir Sevgi” etkinliğinde 10 bin fidan dağıtıldı

 Bir Fidan Bir Sevgi” etkinliğinde 10 bin fidan dağıtıldı

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünce Balıkesir Yaylada AVM'de, yılın son günü yılbaşı akşamı fidan dağıtım etkinliği düzenlendi.

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünce Balıkesir Yaylada AVM’de, yılın son günü yılbaşı akşamı fidan dağıtım etkinliği düzenlendi.
Fidan dağıtımına, Balıkesir Vali Yardımcısı Macit Dalkılıç, Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın ve Fidanlık Müdürü Hüseyin Kocabaş katıldı.
Vatandaşlardan, fidan ve ağaç sevgisini arttırarak, yılbaşında ağaç kesmeyi değil, fidan dikmeyi özendirmek için servi ve fıstıkçamı cinsi toplam 10.000 adet fidan dağıtıldığı belirtildi.
Fidan dağıtımı ile ilgili bilgi veren Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, “Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü olarak yılın muhtelif zamanlarında vatandaşlarımıza fidan dağıtıyoruz. Fidan dağıtımlarında gözlemlediğimiz kadarıyla vatandaşlarımız bundan son derece memnun oluyorlar, vatandaşlarımızın memnuniyeti Bölge Müdürlüğü olarak bizi de son derece mutlu ediyor, özellikle yılbaşında ağaç kesmeyi değil, fidan dikmeyi özendirmek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Vatandaşlarımızın dağıtılan bu fidanları toprakla buluşturup en güzel şekilde bakacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı